环球教育在线测试系统

雅思写作常用的首段句型分享

2019-08-14编辑: 环球教育整理来自: 环球教育整理

  雅思写作常用的首段句型分享

  描述背景: 

  1. Along with the rapid development the society, remarkable changes have taken place in…随着社会的快速发展,…… 已发生了显著的变化。

  2. The ….is a subject matter in recent years. …是近年来的一个课题。

  3. In recent years, China has experienced an alarming increase in… / In recent years, much more attention than ever before has been paid to ….最近几年来,中国……有了惊人的增长。 /近几年来,….吸引了众多关注。

  4. One of the pressing problem facing our nation (China) today is…and…    我们国家(中国)如今面临的紧迫问题之一是……


扫一扫添加环球微信公众号
即时收取最新备考雅思机经、公开课、讲座信息,抢先知晓最新优惠,24小时随时在线答疑!

预约雅思水平在线测试
获取0元体验课程

  • 2019雅思写作
  • 2019雅思口语
  • 2019雅思听力
  • 2019雅思阅读
  • 雅思考试标准